fbpx

DE FEM LEDELSESRETNINGER

Ledelse er et håndværk, som enhver med de rigtige værktøjer, rådgivning og træning kan lære at mestre. Præcis som tømreren, mureren eller kokken skal du som dygtig leder have et indgående kendskab til ethvert værktøj og kunne håndtere dem ud fra de mål, du har sat dig. Som kokken, der bruger årevis på at forfine sine retter, kræver det målrettet træning at mestre ledelsesdisciplinens mange facetter. Dag efter dag, år efter år.

Når du begynder et individuelt forløb hos os, får du både værktøjerne, rådgivningen og træningen. Vi tilpasser alt til din situation og de mål, som du har formuleret – enten alene, sammen med din chef eller i samarbejde med os. Vi hjælper dig både med dine udfordringer nu og her og med at opnå dine og din arbejdsplads´ langsigtede mål.

De fem ledelsesretninger

Enhver leder bestrider og balancerer fem roller: De leder ind, hen, ud, ned og op. Disse ledelsesroller er vores udgangs- og omdrejningspunkt. Vi lærer dig at mestre hver rolle.

 

Individuelle forløb

Formålet med et individuelt forløb kan være at øge din effektivitet eller få en bedre work/life-balance. Det kan være at blive bedre til at motivere dem, du leder. Det kan være at kommunikere jeres vision mere levende til omverden. Eller det kan være at blive en bedre kommunikator over for dit ledelsesteam eller din chef.
Vi vil typisk beskæftige os med et eller flere af disse spørgsmål:

 • Hvordan kan du via din personprofil identificere og udnytte dine unikke styrker i lederrollen?
 • Hvordan tager dine blinde vinkler over, når du bliver for presset? Og hvordan kan de lede dig til interessante udviklingsområder i din lederrolle?
 • Hvordan kan du formulere en overordnet plan for dit lederskab, som holder dig på sporet af de vigtigste mål?

Vi tilbyder et fortroligt rum, hvor du kan få støtte til og rådgivning om dine sværeste ledelsesmæssige udfordringer. Du lærer at passe bedre på dig selv og organisere dit arbejds- og privatliv, så du skaber bedre resultater. Men vigtigst – så du opnår bedre balance, ledelses- og livsglæde.

PROCESSEN

Forløbet består typisk af en månedlig samtale med en af vores rådgivere. Derudover bruger du selv ca. en time ugentligt på planlægning og refleksion. Din leder opfordres også til at deltage undervejs; dels ved opfølgende trepartsmøder og dels med løbende hjælp og støtte. Din egen leder- eller medarbejdergruppe involveres i den udstrækning, det er muligt og relevant.

 • Selvindsigt

 • Kompas

 • Styre tid

 • Kommunikation

 • Lede egne medarbejdere

 • Bidrage til ledergruppe

 • Bede om ledelse for ledelse

  JEG VIL GERNE KONTAKTES FOR MERE INFORMATION

  JEG VIL GERNE KONTAKTES FOR MERE INFORMATION

   Individuelle forløb · Ploug Niemann