fbpx

STYRK DIT LEDERSKAB

Digitalisering, reorganisering, besparelser, øgede krav om effektivitet og globalisering:

Lederudvikling er et felt i konstant bevægelse, og der bliver i disse år stillet tårnhøje krav til lederens evne til at prioritere, lede og kommunikere. I Ploug Niemann Ledelsesrådgivning har vi mange års erfaring med at hjælpe lederen med at tilpasse sig de høje krav og blive en effektiv, vellidt og klart kommunikerende leder.

STYRK DIT LEDERSKAB

Digitalisering, reorganisering, besparelser, øgede krav om effektivitet og globalisering:

Lederudvikling er et felt i konstant bevægelse, og der bliver i disse år stillet tårnhøje krav til lederens evne til at prioritere, lede og kommunikere. I Ploug og Niemann har vi mange års erfaring med at hjælpe lederen med at tilpasse sig de høje krav og blive en effektiv, vellidt og klart kommunikerende leder.

Mundtlig ledelseskommunikation

God ledelse handler i høj grad om god, mundtlig kommunikation. Som leder skal du være skarp og klar– både som mødeleder, som taler, som oplægsholder og i en-til-en samtaler.

Det kræver, at du hurtigt kan argumentere overbevisende for din sag i enhver situation, og at du kan vinkle og strukturere. Det handler om at kunne bruge mindeværdige eksempler og historier, der appellerer til hjerte og hjerne. Det handler om at bruge et klart og klichéfrit sprog. Og sidst, men ikke mindst, handler det om at komme ud over rampen med krop og stemme.

Der er altså mange greb, der skal læres. Men heldigvis er kommunikation ikke et medfødt talent, men et håndværk, som du med de rette redskaber og målrettet træning kan lære at mestre til perfektion.

I et coachingforløb hos os vil din kommunikation få et serviceeftersyn. Vi vil optage dig i forskellige kommunikationssituationer og foretage en analyse af dig som kommunikatør. Herudfra vil vi i en fortrolig samtale med dig identificere dine kommunikative udviklingsområder og tilrettelægge et coachingforløb til dig, hvor du vil blive introduceret til nye, effektive kommunikationsredskaber og -øvelser, som du skal træne både hos os og på din arbejdsplads. I vores analyser og løbende samtaler vil vi nøje følge din udvikling, og du vil modtage grundig feedback på højt niveau.

JTI personprofil

Der er ikke en ”one size fits all”, når det handler om at lede og motivere sine medarbejdere. God ledelse handler om hele tiden at prøve at forstå og tilpasse sig sine medarbejdere og deres forskellige personligheder og behov. I Ploug Niemann er vi specialister i at hjælpe lederen med netop det.

Vi har igennem årene oplevet markante resultater ved at bruge JTI profil (Jungiansk Type Indeks).

JTI er et ikke-evaluerende psykologisk værktøj: Det betyder, at redskabet hjælper os med at forstå, hvordan vi alle er forskellige uden nogen sortering i “godt” eller “mindre godt”. Gennem arbejdet med din egen og andres personprofiler bliver du langt mere bevidst om hvordan du og dine medarbejdere psykologisk fungerer sammen og hver for sig. Støjen fjernes, og I får et fælles, neutralt sprog at tale om forskellige måder at opfatte og arbejde på. Det, der tidligere blev tolket som modstand kan fx nu forstås i lyset af, at personen er detaljeorienteret og derfor har brug for at få strategien ned på et mere operativt niveau for at ”se lyset”. Den psykologiske indsigt, JTI-profilerne giver, baner vejen for et bedre, mere rummeligt teamarbejde. Og for at du kan lede dig selv og dine medarbejdere langt mere tilpasset og effektivt.

Inden JTI samtalen eller -workshoppen får du tilsendt et link til et online JTI spørgeskema, som du og/eller dit team besvarer, inden vi mødes.  I samtalen eller workshoppen introducerer vi jer til JTI sproget, så I bagefter kan anvende det i jeres samarbejde. Når alle jeres profiler er lagt, ser vi på hvilken teamprofil I har. Ud fra jeres styrker og blinde vinkler fortæller vi jer hvad I – sammen og hver for sig – skal være opmærksomme på og giver jer gode råd og værktøjer til at håndtere jeres specifikke udfordringer.

TØR DU?

Inspirationsdag

Torsdag den 23. september kl. 13.00-16.30 i Kabelhallerne på Refshaleøen

 

Læs mere her >

Er du en forældet model? Gå-hjem-møde om agil ledelse og din fremtid som leder

Alle tror, du er en superhelt. Hurtigere end lyset og klogere end Einstein: Dine medarbejdere og chefer forventer, at du ved alt og kan alt!

Hvor behageligt det end måtte være, udgør lederen som superhelt et gammeldags syn på ledelse. Et ledelsessyn, der vil føre din organisation og dig direkte ud på historiens losseplads, hvis I ikke skifter spor nu.

Den gode nyhed er, at der er en løsning og den virker. Løsningen er kun på fire bogstaver: A-G-I-L. Dine omgivelser vil modtage mere agil ledelse med glæde, fordi det giver magten og ansvaret tilbage til medarbejderne og kunderne.

Og den giver dig et nemmere og bedre lederliv. I takt med, at din organisation bliver agil, kan du krybe ud af supermandskostumet, blive menneske igen og koncentrere dig om at sætte retning, ændre systemet og udvikle folk.

Få inspiration på gå-hjem-møde i Ploug Niemann.

Her deler adm. direktør for Ebay i Danmark, Nikolaj Larsen sine erfaringer, Bent Jensen, BestBrains fremlægger det nyeste inden for agilitet og Hans Niemann fra Ploug Niemann Ledelsesrådgivning fortæller, hvordan du gør dig selv til en mere agil leder.

Onsdag den 6. juni 2018 kl. 15.00-17.00 på Nikolaj Plads 30

Udover brugbare råd, byder vi på lidt at drikke og spise og et netværk med andre ledere, der er trætte af at være superhelte og glæder sig til at blive sig selv igen.

Mødet henvender sig specifikt til ledere. Vi bor i dejlige lokaler, men med begrænset plads, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Vi glæder os til at se dig!

Gå-hjem-mødet er afsluttet.

Tid:
6. juni 2018 kl. 15.00-17.00

Sted:
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, Nikolaj Plads 30, 2. Sal

Tilmelding:
Der er et begrænset antal pladser per arrangement, som tildeles efter først til mølle princippet.

 

Vi glæder os til at se dig!

Bliv nærværende i en fart! Gå-hjem-møde om effektiv personlig kommunikation den 24. oktober 2018

I en travl hverdag kan det være svært for dig som leder at imødekomme dine medarbejderes og kollegaers behov for nærværende kommunikation. Den gode nyhed er dog, at nærværende og effektiv kommunikation kan læres. Med få greb kan du lære at kommunikere imødekommende og effektivt imellem to møder eller ved kaffemaskinen.

Kom til gå-hjem-møde hos Ploug-Niemann Ledelsesrådgivning, hvor rådgiverne Heidi Jønch-Clausen og Hans Niemann i koncentreret form og med masser af humor vil forære dig de gyldne tips og tricks om den mundtlige lederkommunikation og give bolden op til en dialog om typiske udfordringer i den mundtlige lederkommunikation.

Vi byder, ud over brugbare og direkte anvendelige råd, på kaffe, te, vand, frugt og snack samt et glas vin og mulighed for at netværke med andre ledere den sidste halve time af arrangementet.

For at deltage i gå-hjem-mødet skal du være leder i dit daglige virke.

Gå-hjem-mødet er afsluttet.

Tid:
24. oktober 2018 kl. 15.00-17.00

Sted:
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, Nikolaj Plads 30, 2. Sal

Tilmelding:
Der er et begrænset antal pladser per arrangement, som tildeles efter først til mølle princippet.

 

Vi glæder os til at se dig!

Juletaleværksted for ledere den 4. december 2018

Julen er lige om hjørnet. De første julearrangementer er i kalenderen, og snart har vi drukket det første glas gløgg.

Som leder er julen et oplagt tidspunkt at holde en motiverende juletale for dine medarbejdere, hvor du samler op på året, der er gået, takker alle for deres indsats og peger frem mod næste års eventyr.

Store amerikanske undersøgelser (fx Towers Watson studierne) viser med al tydelighed, at medarbejdere foretrækker mundtlig frem for skriftlig kommunikation. Medarbejderne har brug for at du taler direkte til dem.

For at inspirere lederne i vores netværk med denne udfordring holder vi:

Juletaleværksted den 4/12, kl. 15 2018 -17.30 på Nikolaj Plads 30, København K.

Med vejledning og feedback fra ledelsesretoriker, Heidi Jønch-Clausen vil du gå fra værkstedet med en juletale, der er så godt som færdig og klar til brug.

 

Programmet er således:

  • Du medbringer dine løse tanker og noter til din juletale
  • Heidi holder tre korte foredrag om hhv. budskab, struktur og sprog
  • Efter hvert foredrag skal du integrere pointerne ind i din halvfærdige tale, som lidt efter lidt bliver færdig
  • Heidi holder et lille foredrag om fremtoning og kropssprog
  • Det ville derefter være spændende, hvis nogle af jer har lyst til at holde jeres tale og få feedback fra Heidi – til gavn for jer alle

Vi sørger naturligvis for at underbygge julestemningen med lidt lækkert at drikke og spise.

Arrangementet er gratis.

Gå-hjem-mødet er afsluttet.

Tid:
4. december 2018 kl. 15.00-17.30

Sted:
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, Nikolaj Plads 30, 2. Sal

Tilmelding:
Der er et begrænset antal pladser per arrangement, som tildeles efter først til mølle princippet.

 

Vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner,

Ploug Niemann Lederudvikling
Rikke, Hans og Heidi

Styrk dit lederskab · Ploug Niemann